?

Log in

 
 
03 December 2008 @ 11:44 am
No vihdoin jotain sääntöehdotelmaa  
Anteeksi että olen laiminlyönyt tämän homman, elämä on ollut kovin kuluttavaa tänä syksynä. Mutta nyt siis vihdoin, pari viikkoa myöhässä, jotain.

Näkemyksiä oli kahdenlaisia: että tänne saisi postailla mitä tahansa ruokaan liittyvää, ja sitten toisessa ääripäässä että vain tietyn monimutkaisuuden ja omin-käsin-tekoasteen omaavia reseptejä. Molempien puolesta oli myös perusteluja, kiitos siitä, keskustelua oli mielenkiintoista seurata. Useita ajatuksella kirjoitettuja kommentteja.

Tehtäisiinkö semmoinen kompromissi, että otettaisiin tänne jatkossa vain reseptejä, mutta ei laitettaisi niille mitään laatuvaatimuksia? Jo alkukuvitelmiani paljon isommaksi kasvaneessa joukossamme on kuitenkin monentasoisia ruuanlaittajia, kenties niitäkin jotka ovat vasta aloittelemassa omassa keittiössä, ja haluaisin että täältä löytyisi reseptejä myös heille. En kuitenkaan haluaisi tällä päätöksellä aiheuttaa kenenkään lähtöä tästä yhteisöstä, koska erilaiset jäsenet ovat mielestäni rikkaus. Kommentoikaa siis, mitä mieltä olette niin näen, kelpaako tämä ehdotus.
 
 
 
inka bjaoo52million on December 3rd, 2008 08:34 pm (UTC)
Mielestäni tämä kuulostaa hyvältä. :-----)
bestofthebestbestofthebest on December 3rd, 2008 08:39 pm (UTC)
Samaa mieltä!
cilllacillla on December 4th, 2008 09:07 am (UTC)
Minäkin. :)